Співпраця «AZMOL» з британськими компаніями

Історія співпраці заводу «AZMOL» з британськими компаніями налічує вже понад чверть століття. Саме 25 років тому на потужностях «AZMOL» були проведені перші тонни масла під легендарної торговою маркою «Castrol», яка належить всесвітньо відомої нафтової компанії «British Petroleum».

Не випадково для виробництва своєї продукції в Україні британці віддали перевагу саме завод «AZMOL». Адже наш завод завжди був еталоном якості в світі мастильних матеріалів. Спільний британсько-український проект «AZMOL- Castrol» втілився в будівництво цілого виробничого комплексу для напрацювання масел під торговою маркою «Castrol», який за 25 років спільної історії випустив на ринок десятки тисяч тонн масла знаменитого британського якості під торговою маркою «Castrol».
 
Сьогодні спільне британсько-українське підприємство «AZMOL - British Petrochemicals» ставить перед собою грандіозне завдання - скласти гідну конкуренцію кращим європейським брендам. Британські інвестори обрали для своїх амбітних цілей саме завод «AZMOL» тому, що у підприємства для цього є все! Потужна виробнича база, унікальний кадровий потенціал і легендарний бренд, відомий у багатьох країнах світу. А 25-річна спільна історія «AZMOL» і «Castrol» - найкраще тому підтвердження!

Передзвоніть мені